The Spectacular Life ღ

De Fem Friheterna

Posted on: 2010/12/07

Vill dela med mig av en för mig helt fantastisk ”dikt” – vitsord. Jag hörde den första gången för ca 5 år sedan & för mig är det något magiskt över dessa ord.

Jag gick under det året en utbildning & läste till Stress & Friskvårdsterapeut. Det var en utbildning som gav mig mycket i kunskap om mig själv, mitt beteende, tankar & känslor. Fördjupning i medvetenhet & mitt ansvar för mig & mitt liv. Jag lärde mig inte bara det som ”lärdes ut” utan så mycket mer av alla de underbara människor som gick denna utbildningen tillsammans med mig. Som med hjälp av allt de delande med sig av, av erfarenheter & kunskaper hjälpte mig att växa som person & få mer insikter i mitt liv. TACK ALLA PÅ HA lärare & kollegor för åter 2005!

Under detta året hade jag också äran att få gå på en föreläsning med Brian Miller. En underbar föreläsare & seminarium hållare  i personlig utveckling från USA. & även andra fantastiska föreläsningar. 3 gånger under detta året kom jag i kontakt med denna underbara dikt & just i den perioden var dessa ord så träffande & jag tog dem djupt till mitt hjärta.

De är skrivna av en kvinna som heter VIRGINIA SATIR & finns i boken DU – JAG -VI. När jag letade efter den på biblioteket fick de gå ner i arkivet för att hitta boken ?! 😉 Det som är underbart med denna bok & dess innehåll är just att det jag lärde mig under det året i livet & fortfarande läser om i nya böcker om personlig utveckling finns & har funnits alltid. Det kommer massor av ”nyskrivna” böcker inom ämnet från massvis av olika författare & många skriver om exakt samma saker – på olika vis & med olika ord. Det fantastiska med det är att det är att det kommer att kunna nå ut till ännu mer människor för att alla kan hitta en författare som skriver på ett sätt som kan nå dem & som de kan förstå & ta till sig 😉

Nu skall jag inte hålla er på halster längre 😉 :

Namsté ૐ

Ann@

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

ღ Kärlek & Glädje ヅ

Följ mig på Twitter

I samarbete med:

TRUE HEART EDUCATION

TCFF - The Conscious Future Foundation

bloglovin

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör sällskap med 766 andra följare

Arkiv

Kategorier

Annonser
%d bloggare gillar detta: