The Spectacular Life ღ

DON´T DRINK AND DRIVE

Posted on: 2010/12/22

Detta skrev en kvinna på sin statusrad idag på Facebook:

”Jag har just läst i tidningen hur en kvinna, blivit dömd för rattfylla. Det var andra gång på 1 och halvt år sedan . Redan förra gång slapp hon fängelse, för hon skulle aldrig göra om det . Hur kommer det sig att vissa människor aldrig lär sig . Men de är så slipade, kan ljuga och bedra. Man mår nästan illa av det . Om ni ser någon som kör full ,sätt dit dem . EN LUGN JUL ÖNSKAR ALLA IGEN kram ♥

I jul och nyårstider är det tyvärr så att det är många gånger som det kan bli lite mycket innanför västen och det kan också resultera i att någon sätter sig framför ratten berusad!

DET ÄR INTE OK!

Jag har på nära håll följt en kvinna som lever ett liv som ser mycket annorlunda ut efter att hon för många år sedan blev påkörd av en rattfyllerist.

Det påverkar så många! Inte bara den drabbade utan familj, vänner, släkt och många som står personen mer eller mindre nära.

Om du ser någon som är på väg att sätta sig framför ratten och tänker köra onykter – STÅ UPP för dig och alla dina medmänniskor och ta bilnyklarna ifrån personen. Och om du inte klarar det själv – be om hjälp jag lovar dig att du inte är ensam om att tycka att det är fel.

Personen kan köra på någon och skada dem oerhört svårt så att de får men för livet eller det mest otänkbara att de faktiskt dödar någon.

Det kan vara någons mamma eller pappa, någons mormor, morfar, farmor, farfar eller det mest otänkbara det kan vara någons BARN!

Så mitt budskap till Er som grundar sig i det som denna kvinnan skrev som jag vet bor granne med två personer som ständigt kör onyktra och de bor överst på en gata som är FYLLD MED BARN!!!!!!

DON`T DRINK AND DRIVE och våga stå upp mot dem som försöker att göra det!!!!!!!!

Kram på Er

Ann@

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

ღ Kärlek & Glädje ヅ

Följ mig på Twitter

I samarbete med:

TRUE HEART EDUCATION

TCFF - The Conscious Future Foundation

bloglovin

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Gör sällskap med 766 andra följare

Arkiv

Kategorier

Annonser
%d bloggare gillar detta: